Permanent gesloten

Home     Over Ons     Contact     COVID 19     Blog

 

Favorieten

Mijn account

Winkelmand

 

Reservatie en Afhaling vuurwerk

Afhaling Vuurwerk Covid-19

Door de nieuwe maatregelen van de Belgische Overheid, moeten de niet essentiële winkels sluiten, hierdoor kan je de in de shop enkel nog bestellingen via de webshop afhalen.  Doordat je op de webshop de keuze hebt om een afhaalmoment te kiezen sta je vrij om de keuze datum in te geven samen met het afhaal-uur van uw keuze.

Afhaling en Betaling

Je hebt tevens de keuze bij de afhaling van de goederen voor betaling ter plaatse of betaling in de Webshop.

Indien je ter plaatse betaald, moet je nog de bevestigings-mail bevestigen voor afhaling van goederen, anders worden de artikelen niet gereserveerd voor de afgesproken datum.

Mochten er door bepaalde omstandigheden de goederen niet voorradig zijn op de door uw gekozen datum, word je verwittigd via mail, we kunnen de artikelen omwisselen voor gelijkwaardige producten ofwel de afhaaldatum wijzigen naar een datum wanneer alle goederen op voorraad zullen zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies